Rabanadas met kersenconfituur en krokante zoete rösti
30 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Halveer de sneetjes brood. Klop in een diep bord het ei los met de melk en de vanillesuiker.
- Rooster in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de rösti in 6-8 minuten goudbruin en krokant. Bestrooi met poedersuiker, schep om en bak de rösti nog 1 minuut. Strooi de rösti op een bord.
- Verhit in twee koekenpannen de olijfolie. Wentel de repen brood een voor een door het eimengsel en verdeel over de pannen. Bak de wentelteefjes in 2 minuten per kant goudbruin.
- Leg de wentelteefjes op een schaal. Bestrooi met de zoete rösti en wat extra poedersuiker. Serveer met de kersenjam.
- Tip: Serveer de wentelteefjes in het seizoen met verse kersen.
- Tip: Roer voor een dunnere saus de jam los met een scheutje port.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 320 kcal
- 14 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 40 g koolhydraten
- 8 g eiwit
- 1 g vezels
- 0,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen